Detox

 

Heeft u geen energie, bent u lusteloos? Heeft u soms een opgeblazen gevoel? Al jaren last van overgewicht en valt u steeds terug? Dan is Detox en darmspoelingen met het aanpassen van uw voedingspatroon de juiste stap.
80% van onze ziektes en kwaaltjes worden veroorzaakt door het verstoord functioneren van de darmen. Daarom zijn darmspoelingen een start om uw gezondheid te herwinnen.

 


Lees meer

Story

"Het ging goed, maar toch bleven mijn darmen een gevoelige plek. Heerste er griep dan had ik pijn in mijn buik. Een collega adviseerde me om een darmreiniging te doen. Daar had ik niet zoveel zin in na al pijnlijke onderzoeken die ik had meegemaakt. Uiteindelijk deed ik het toch. Buiten alle afvalstoffen die vrij kwamen was het ook een emotioneel proces. Veel emoties kwamen los die daar al die jaren vast zaten. Maar ik had weer energie voor 10 en voelde mij weer zoals ik me een hele lange tijd niet meer had gevoeld: opgeruimd, zowel in mijn lichaam als ook in mijn hoofd. Je darmen worden immers ook wel je tweede brein genoemd!" - Marjorie Alfred, Orthomoleculair therapeute en Colonhydrotherapeute

 

Lees meer

Ervaringen

Het was een ervaring op zich. Wat er toen allemaal in beweging is gebracht voelde geestelijk als een bevrijding.
Najat uit Assendelft
Een aanrader voor iedereen die op een veilige en vertrouwde manier zichzelf wil ontgiften en zo bewust met zijn/haar lichaam om wil gaan!
Monica de Haan uit Krommenie

Wij helpen u graag!

Heeft u interesse in een adviesgesprek of wilt u vrijblijvend informatie ontvangen? Vul hier uwgegevens in.

Met het invullen van dit formulier gaat u akkoord met het verwerken van uw data door deze website.

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Nieuwsbrief, a.u.b gebruik niet de 'boek nu' button!!!!!!!!! bel: 06 235 752 78