Webshop

goiji bessen

Gojibessen zijn van oorsprong Aziatische bessen afkomstig uit China, Tibet en Mongolië.   In Tibet worden deze superbessen vereerd en liefkozend 'geluksbessen' genoemd. Ze houden volgens de Chinese filosofie de essentie van de jeugd vast, vandaar dat ze dagelijks gegeten worden.
 In Tibet worden deze superbessen vereerd en liefkozend 'geluksbessen' genoemd. Ze houden volgens de Chinese filosofie de essentie van de jeugd vast, vandaar dat ze dagelijks gegeten worden
Het geheim van de gojibessen zit in een groep unieke bioactieve moleculen, de zogeheten lycium-barbarum-polysachariden (LBP's). Deze 'goji-polysachariden' komen in geen enkele andere plant voor. Gojibessen zitten verder vol vitamine C, B1, B2, B6 en E, selenium, germanium, proteïnen en andere zeer waardevolle mineralen, evenals 8 essentiële aminozuren die niet door het lichaam kunnen worden aangemaakt.

Een klein handje vol goji bessen (10-30 gram) per dag is de aanbevolen hoeveelheid.  Ook kan er thee gezet worden van goji bessen en goji water van gemaakt worden. Door je smoothie en door een salade is deze superfood ook een echte aanrader.
Prijs 16 Euro voor 400 gram

 

Nu kopen

Nieuwsbrief, a.u.b gebruik niet de 'boek nu' button!!!!!!!!! bel: 06 235 752 78